Een beter bedrijfsimago met de juiste uitstraling

Ieder bedrijf wil dat zo veel mogelijk klanten een positief beeld hebben bij het horen van de naam of het zien van het kantoor of bedrijfslogo. Belangrijk is dat de diensten die het bedrijf levert meer dan in orde zijn. En mocht er eens iets mis gaan dat de klachtafhandeling en verdere service netjes en vlekkeloos verloopt. Verder moet de algehele communicatie gestroomlijnd verlopen. Het contact naar de buitenwereld moet de boodschap van de onderneming bondig uitstralen en het liefst met een tone of voice die bij het bedrijf zelf past. De huisstijl moet netjes verwerkt zijn in allerlei communicatiemateriaal en natuurlijk op de website terug komen. Nu missen we nog één belangrijke troef: de bedrijf uitstraling. Wat voor imago wil je uitstralen naar de buitenwereld.

Meer dan kantoor alleen

Het personeel steken in passende bedrijfskleding heeft zeker nut om goed voor de dag te komen. Dit geld vooral voor bedrijven die diensten leveren bij hun klanten. Werknemers in onderscheidende kleding waarop duidelijk te zien is om welke firma het gaat zullen er aan bijdragen dat de naam blijft hangen bij (potentiële) klanten. Wanneer het bedrijf klanten ontvangt moet het bedrijf van binnen er netjes uit doen. Is het rommelig en ligt er overal papieren en word er nauwelijks schoon gemaakt zal je klant hier niet op zijn gemak voelen. Zorg ervoor dat alles netjes is opgeborgen in lockers, archiefkasten enz. Heb je een werkplaats zorg ervoor dat je de juiste opberg spullen hebt waarin je alle gereedschap netjes kan opbergen.

Veilig aan het werk met sterk materiaal

Sectoren waar zwaarder lichamelijk werk wordt verricht zoals de bouwsector en beroepen in de agrarische wereld hebben goede bescherming nodig. Een misstap is snel gemaakt en kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van het personeel. Overalls en uniformen waarin dag in dag uit gewerkt wordt zijn onderhevig aan slijtage. Deze zullen bijtijds moeten worden vervangen. Kleding waar scheuren in zitten of versleten zijn verhogen het risico op gevaarlijke situaties en dit moet voorkomen worden. Aan werknemers die in de ziektewet belanden heeft het bedrijf niet veel.